Töihin Kainuun hyvinvointialueelle

Tarvitsemme joukkoomme erityisalojen osaajia eri puolille Kainuuta. Olemme Kainuun suurin työnantaja, joten työntekijälle voidaan tarjota mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä sekä joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut. 

Työssä jaksamista tuetaan henkilöstöeduin ja osaamisen kehittämiseen kannustetaan tarjoamalla hyvät koulutusmahdollisuudet.

Hoitoalan tehtäviä on tarjolla kaikissa toimipisteissämme, joissa on monipuolisia eri tehtäviä niin terveydenhoidossa kuin sosiaalipalveluissakin. Eri ammattiryhmille tarjolla on mahdollisuuksia suunnitella urapolkuja, mm. osana lääkärien ja psykologien ammatillista koulutusta. Sosiaalityöntekijöille ja muille sosiaalialan ammattilaisille tarjoamme monenlaisia haasteellisia ja palkitsevia työtehtäviä lapsiperheiden sosiaalipalveluissa, aikuissosiaalityössä, vammaispalveluissa sekä erityispalveluissa, kuten aikuisten mielenterveys- ja päihdepalveluissa, sairaalan sosiaalityössä ja vanhuspalveluissa. 

Pelastajille on tarjolla "Vaarojen hallitsijoiden" tehtäviä tarjolla Kainuun pelastuslaitoksen paloasemilla eri kunnissa.

Meillä työskentelee myös useita satoja työntekijöitä tukipalveluissa esim. tekniikassa, tietohallinnossa, suunnittelussa ja sihteeripalveluissa.

Katso avoimet työpaikat Kuntarekrystä tai ilmoittaudu sijaiseksi tästä

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä

toihin kainuun hyvinvointialueelle muut ammattiryhmät erityistyöntekijät