Tiedote 12.09.2023

Hyvinvoinnin palvelutarjotin -sivusto poistuu käytöstä

Kainuun hyvinvointialueen ylläpitämä Hyvinvoinnin palvelutarjotin -verkkosivusto palvelutarjotin.kainuu.fi poistuu käytöstä 29.9.2023. Palvelun sulkemisen syynä on nykyisen teknisen alustan vanhentuminen sekä uuden kansallisen hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen palvelutarjottimen kehitystyö, jossa Kainuun hyvinvointialue on mukana.

Hyvinvoinnin palvelutarjotin on otettu käyttöön vuonna 2013 osana Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämistoimintaa. Tavoitteena on ollut lisätä kainuulaisten asukkaiden aktiivisuutta oman hyvinvointinsa edistämisessä sekä tukea asiakasohjausta. Hyvinvoinnin palvelutarjottimelta asukas on voinut löytää ja vertailla julkisen sektorin, yritysten ja yksityisten yritysten palveluja. Sitä on hyödynnetty myös sosiaali- ja terveyspalveluiden palveluohjauksen työvälineenä. Hyvinvoinnin palvelutarjotin on voittanut Kuntaliiton lähipalvelukilpailun vuonna 2015.

Kansallinen hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen palvelutarjotin otettaneen käyttöön vuoden 2024 aikana.  Kehittämistyön tavoitteena on tuoda hyvinvointia, työ- ja toimintakykyä sekä terveyttä ja osallisuutta edistävät palvelut ja toiminnot asiakkaiden ja ammattilaisten helposti löydettäviksi.

Kainuun hyvinvointialue tiedottaa asiasta myös alueen palveluntuottajia.

 

Lisätietoja:

  • Erikoissuunnittelija Niina Komulainen, Kainuun hyvinvointialue (044 797 0444)