Lääkärin tai hoitajan vastaanotto

Kainuun hyvinvointialueen terveysasemat palvelevat alueen asukkaita perusterveydenhuoltoon liittyvissä asioissa. Tarjoamme lääkäreiden sekä sairaanhoitajien palvelua sairauksien ennaltaehkäisemiseen, toteamiseen, hoitamiseen ja seurantaan. Useat terveyteesi liittyvät asiat hoituvat kätevästi sähköisesti tai puhelimitse.

Terveysaseman vastaanotoilla hoidon tarpeen arvioinnin tekee sairaanhoitaja joko puhelimitse tai vastaanotolla. Potilas saa ohjausta ja neuvontaa ja tarvittaessa hänet ohjataan:

  • lääkärin vastaanotolle
  • sairaanhoitajan vastaanotolle
  • kansanterveyshoitajan vastaanotolle
  • etälääkärinvastaanotolle

Puolangan sosiaali- ja terveyspalvelut tuottaa Terveystalo Kuntaturva.

Toimintaohjeet

Toimi näin

  1. Jos sinulle ei ole nimettyä yhteyshenkilöä, parhaiten saat yhteyden terveysasemalle Omasote -viestin kautta. Voit myös asioida takaisinsoittojärjestelmän kautta.

  2. Jos sinulle on nimetty yhteyshenkilö, ole häneen yhteydessä Omasote-viestillä. Pyrimme vastaamaan Omasote -viesteihin virka-aikana tunnin-parin kuluessa, viimeistään kuitenkin saman päivän aikana, jos olet lähettänyt viestin klo 14.30 mennessä. Voit myös soittaa yhteyshenkilöllesi. Mikäli yhteyshenkilö ei heti vastaa puhelimeen, hän soittaa sinulle takaisin mahdollisimman pian.

  3. Voit myös soittaa takaisinsoittojärjestelmään hoidon tarpeen arviointia varten.

Huom! Omasote-palvelu ei ole käytössä Puolangan terveysasemalla.