Hammashoito

Kai­nuun ham­mas­hoi­to­lat tar­joa­vat pal­ve­lu­ja alueen väes­töl­le käy­tet­tä­vis­sä ole­vien voi­ma­va­ro­jen puit­teis­sa.  Suun terveydenhuollon palveluihin sisältyvät suun terveyden tarkastukset, terveyden edistäminen, todettujen sairauksien hoito, sairauksien ennaltaehkäisy sekä päivystys. Käytössämme on myös palveluseteli. Ham­mas­hoi­dos­ta pe­ri­tään mak­su 18-vuot­ta täyt­tä­neil­tä. Pe­ruut­ta­mat­to­mas­ta pois­jään­nis­tä pe­ri­tään 51,50 € 18-vuot­ta täyt­tä­neil­tä. Muistutusviestin saapumatta jääminen ei ole peruste jättää hoitoaikaa käyttämättä tai perumatta.

Peru tai siirrä ajanvarauksesi, mikäli sinulla on jotain seuraavista oireista:

  • kuume
  • flunssa
  • pahoinvointi tai ripuli
  • aktivoitunut huuliherpes

Mikäli sinulla on edellisiä oireita mutta koet tarvitsevasi kiireellistä hoitoa akuutin vaivan vuoksi, ota yhteyttä suun terveydenhuollon ajanvaraukseen.

Näin saat yhteyden hammashoitolaan

Ottaessasi yhteyttä hammashoitolaan, suun terveydenhuollon ammattilainen arvioi hoidon tarpeen ja kiireellisyyden. Yhteydenoton perusteella saat neuvontaa tai vastaanottoajan hoidon tarpeen arvioinnin mukaan. Ajanvarauksessamme on käytössä takaisinsoittopalvelu. Löydät aluekohtaiset yhteystiedot Hammashoitolat -välilehdeltä.

Voi­mas­sao­le­vas­ta ajan­va­rauk­ses­ta tu­lee teks­ti­vies­ti­muis­tu­tus kak­si päi­vää en­nen ai­kaa. Muistutus lähetetään automaattisesti siihen numeroon, joka henkilötietoihin on ilmoitettu. Ajanvarausmuutokset tehdään puhelimitse hammashoitolan ajanvarausnumeroon. Muistutusviestin saapumatta jääminen ei ole peruste jättää hoitoaikaa käyttämättä tai perumatta.

Voit perua jo olemassa olevan vastaanottoaikasi omasoten kautta. Huomaathan kuitenkin, että sinun tulee itse varata uusi aika puhelimitse.

Asiakaspalaute