Ateriapalvelut

Kotiin toimitettavien aterioiden toimittaja muuttuu 1.2.2024

Kainuun hyvinvointialue ja Compass Group Suomi Oy ovat solmineet kolmivuotisen sopimuksen kotiin vietävien aterioiden tuottamisesta ja toimittamisesta. Sopimus sisältää 1+1 vuoden optiomahdollisuuden.  Sopimuksen piiriin kuuluu koko Kainuun alue lukuun ottamatta Puolangan kuntaa. 

Toimittajamuutokseen liittyy myös toimintamallimuutos. Kainuun hyvinvointialueen ja palvelutuottajan yhteisenä tavoitteena on toimittaa maistuvia, ravitsemuksellisesti tasapainoisia ja hygienialtaan turvallisia aterioita. Tämä edellyttää aterioiden toimittamista jäähdytettyinä. Uusi toimintamalli antaa myös mahdollisuuksia laajentaa tarjoamaa ja siten asiakkaan valinnanvapautta.

Compass Groupin ateriat ovat vastuullisesti tuotettua kotimaista ruokaa. Amica Ateriat valmistetaan Vantaan Pakkalassa Isojen patojen keittiössämme, jossa valmistetaan kotiaterioita kaikkialle Suomeen. Raaka-aineiden kotimaisuusaste on korkea. Tuore naudan-, porsaan- ja broilerin liha on aina 100 % kotimaista. Valikoimamme koostuvat tunnettujen suomalaisten liha-alan yritysten tuotteista. Ateriat valmistetaan asiakkaiden moninaiset ravintotarpeet huomioiden. 

 

Hyvinvointialueen yhteystiedot kotiin vietäviä aterioita koskien

Asiakasohjauksen pu­he­lin­nu­me­ro on 08 615 69728. Numeroon voi soit­taa maa­nan­tais­ta - tors­tai­hin klo 9.00–15.00 ja per­jan­tai­na klo 9.00–14.00      

Asia­ka­soh­jaa­jil­le voi lait­taa oh­jaus­ta ja neu­von­taa kos­ke­via ky­sy­myk­siä myös säh­kö­pos­tit­se osoit­tee­seen: pal­ve­luoh­jaus.van­hus­pal­ve­lut@kai­nuu.fi