Sotkamon perhekeskus

Sotkamon perhekeskuksessa toimivat äitiys- ja lastenneuvola, perheneuvola ja perhetyö sekä lapsiperheiden kotipalvelu. Sosiaalitoimen osalta löytyvät aikuissosiaalipalvelut, lastensuojelu, lastenvalvoja ja toimeentuloturva. Perhetyö, lapsiperheiden kotipalvelu sekä lastensuojelu ja lastenvalvoja toimivat osoitteessa Akkoniementie 10. Äitiys- ja lastenneuvola toimivat uusissa tiloissa, terveysaseman D-rakennuksessa, Keskuskatu 11. Muut perhekeskuksen toiminnat löytyvät terveysasemalta perhekeskuksen tiloista, Keskuskatu 9.

Perhekeskusverkostossa ovat mukana myös varhaiskasvatus, seurakunta, koulut, nuorisopalvelut, mielenterveys- ja riippuvuuksienhoito sekä eri järjestöt ja hankkeet.

Eri tahojen verkostoitumista edistää yhteisesti toteutettu toiminta, josta hyvänä esimerkkinä ovat perhevalmennus ja erilaiset vertaisryhmät. Tervetuloa edistämään perheiden hyvinvointia ja toimimaan osallisuuden, kasvatuskumppanuuden ja yhteisöllisyyden hengessä.

Perhekeskuksen ja neuvolan aulat ovat avoimia kohtaamispaikkoja perheille.

Aulassa voit leikkiä lasten kanssa, lämmittää välipalaa, imettää ja vaihtaa vaippoja sekä tavata toisia vanhempia, jutella työntekijöiden kanssa, tehdä ehdotuksia ja jättää toimintaideoita.

Avoinna ma–to klo 8–16 ja pe 8–14

Lisätietoja:
Per­he­kes­kus­koordinaattori He­le­na Saa­ri
puh. 044 797 0245
he­le­na.saa­ri@kai­nuu.fi