Hoito raskauden aikana ja synnytys

 

Raskauden aikaisen hoidon tavoitteena on turvata raskaana olevan naisen ja sikiön terveys sekä hyvinvointi. Jos raskauden kulussa, sikiön tai äidin voinnissa on poikkeavaa niin silloin raskaana oleva otetaan tarkempaan seurantaan. Seurantaa voidaan tehdä sairaalassa äitiyspoliklinikalla tai perheosastolla.

Raskauden aikana on mahdollista osallistua neuvolan ja synnytyssalin järjestämiin valmennuksiin. Teemme perhevalmennusta yhteistyössä neuvolan kanssa. Loppuraskaudesta järjestämme teille synnytysvalmennusta sisältävän käynnin synnytysosastolla.

Olet tervetullut synnyttämään meille mistä päin Suomea tahansa kun raskautesi on kestänyt 32 rvk:a. Alle 32 rvk:n synnytykset ohjaamme yliopistosairaalaan. Synnytyksessä sinun on mahdollista saada kivunlievitystä toiveittesi mukaan. Luonnonmukaisia että lääkkeellisiä kivunlievitysmenetelmiä on saatavana kaikkina vuorokaudenaikoina. Synnytys-, anestesia- ja lastenlääkäri on käytössä tarvittaessa ympäri vuorokauden. 

Meidän perheosaston ja synnytysyksikkömme toimintaa ja tiedotteita voi seurata somessa. Näiden kautta voit halutessasi lähettää meille myös yksityisviestin, johon vastataan yleensä muutaman tunnin sisällä!

https://fi-fi.facebook.com/Synnyt%C3%A4-Kajaanissa-1578350329044881/

Tai Instagramissa

https://www.instagram.com/synnyta.kajaanissa/?hl=fi

Synnytyssali  p.040 153 3247 
Perheosasto  p.040 153 3237