Seksuaaliterveyspoliklinikka

Naistentautien poliklinikan ja synnytysyksikön asiakkaat voivat varata ajan seksuaalineuvojan vastaanotolle seksuaaliterveyspoliklinikallemme Kainuun keskussairaalassa. Vastaanotot ovat tarjolla sekä yksilöille että pariskunnille.

 Seksuaalineuvojan vastaanotolla voi keskustella seksuaalineuvojan kanssa mistä tahansa seksuaalisuuteen, sukupuoleen, seksiin, seksuaaliterveyteen ja parisuhteeseen liittyvistä kysymyksistä. 

Seksuaalineuvojan vastaanotolle ei tarvitse erillistä lähetettä, ajanvaraus joko puhelimitse tai sähköpostilla suoraan seksuaalineuvojalta tai naistentautien takaisinsoittopalvelusta. Käyntikertojen määrä sovitaan yksilöllisesti tarpeen mukaan. Ensimmäinen käyntikerta on erikoissairaanhoidon poliklinikkakäynnin hintainen 41.80€, jatkokäynnit maksavat sarjahoitomaksun verran 11,60€.

Seksuaalisuuteen liittyvät asiat ovat osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Eri elämäntilanteissa voi tulla esiin hetkiä, jotka koskettavat ihmisen seksuaalisuutta ja nousee tarve keskustella tilanteesta.

Yhteystiedot:

Naistentautien takaisinsoittopalvelumme on avoinna ma – to klo 7.30 – 16.00, perjantaisin ja arkipyhien aattoina klo 7.30 – 15.00 puh. 040 153 3248

Seksuaalineuvoja Venla Suominen puh. 040 636 3423 /tekstiviesti tai soittopyyntö, venla.suominen@kainuu.fi
Seksuaalineuvoja Tiina Moilanen puh.044 797 4260 /tekstiviesti tai soittopyyntö, tiina.b.moilanen@kainuu.fi

Osoite:
Naistentautien ja äitiyspoliklinikka
Sotkamontie 13, 3. krs,  Sisäänkäynti F1
87300 Kajaani