Digitaalinen ohjaustaulu

Kainuun hyvinvointialueen strategiassa yhtenä osa-alueena halutaan kehittää digipalveluita sekä asiakkaille että ammattilaisille. Kestävän kasvun Kainuu II–hankkeen ammattilaisille kehitettävien digipalveluiden yhtenä työpakettina on digitaalinen ohjaustaulu.

Työpaketin tavoitteena on tehdä terveysasemien vastaanotoille digitaalinen ohjaustaulu tukemaan esihenkilöiden työn tiedolla johtamista, sekä työtilanteen hallintaa. Tällä pyrimme vastaamaan Kainuun hyvinvointialueen strategiassa "Toiminnan perustuminen tietoon ja sovittuihin prosesseihin" – osa-alueeseen.

Digitaalinen ohjaustaulu on vastaanottojen esihenkilöille tarkoitettu työpöytäohjelma, joka nostaa automaattisesti ennalta määritellyt tiedot, työtilanteet ja –jonot yhdelle näkymälle tarkasteltavaksi. Kaikkia tietoja voi tarkastella joko reaaliajassa tai takautuvasti. Lisäksi optioksi mahdolliseen 2. vaiheeseen on tiimitilaan suunniteltu työntekijöille infotaulu, jossa reaaliaikainen työtilanne on kaikkien nähtävillä yhdellä näkymällä. 

 

Yhteystiedot:

Iina Viertonen
suunnittelija
Puh. 040 671 1090
iina.viertonen@kainuu.fi