Silmätautien poliklinikka

Silmätautien poliklinikalla hoidetaan keskussairaala tasoista hoitoa vaativia silmäsairauspotilaita. Poliklinikka on ajanvarauspoliklinikka, jonne tullaan lääkärin lähetteellä.

Silmätautipotilaan elämänlaatua ja toimintakykyä edistetään toteuttamalla yksilöllistä ja kokonaisvaltaista hoitoa. Hoitokäytännöissä sovelletaan alan uusinta tietoa ja käypähoitosuosituksia. Hoitokäytännöt ovat avohoitopainotteisia.

Poliklinikalla tehdään silmäluomien, sidekalvon ja kyynelteiden toimenpiteitä, laserhoitoja ja silmän sisäisiä lasiaispistoksia. Kaihileikkaukset tehdään myös silmätautien poliklinikalla. 

Silmätutkimuksiin tulee varata riittävästi aikaa (noin 2-3 tuntia). Usein tutkimuksissa käytetään mustuaista laajentavia tippoja eikä autolla ajo ole sen vuoksi suositeltavaa. Ota mukaan silmälasisi ja lasiresepti.

Voit lähettää Omasote viestin silmätautien poliklinikalle. Lähetä viesti silmätautien poliklinikalle.

Näkövammaisten kuntoutusohjaajat tekevät kotikäyntejä, arvioivat apuvälinetarpeet ja tekevät niistä hankinta- ja huoltopäätökset.

Silmätautien po­lik­li­ni­kal­la on käy­tös­sä ta­kai­sin­soit­to­jär­jes­tel­mä. Soi­tam­me si­nul­le ta­kai­sin mah­dol­li­sim­man pian tai vii­meis­tään seu­raa­van työ­päi­vän ai­ka­na.

Yhteystiedot: 
Puh. 08 6156 2460, ma – to klo 7.30 - 16.00, perjantaisin ja arkipyhien aattoina klo 7.30 - 15.00.
Faksi  08 718 0026

Osoite:
Kainuun keskussairaala
Silmätautien poliklinikka
Sotkamontie 13, 3. kerros, sisäänkäynti F1
87300 Kajaani