Kuntoutustutkimuspoliklinikka

Kuntoutustutkimuspoliklinikka

Kuntoutustutkimuksen tavoitteena on edistää työikäisen asiakkaan työ- ja toimintakykyä lääkinnällisen ja ammatillisen kuntoutuksen keinoin silloin, kun työ- ja toimintakyky on alentunut sairauden tai vamman vuoksi. 

Kuntoutustutkimuspoliklinikalla toteutetaan kuntoutustutkimusjaksoja, tehdään vaativia työkyvyn arviointeja ja ammatillisen kuntoutuksen suunnitelmia. Kuntoutustutkimus on aina yksilöllinen kokonaisuus, jossa selvitetään asiakkaan työ- ja toimintakykyä ja arvioidaan kuntoutustarvetta ja – mahdollisuuksia. Tarvittaessa toimitaan yhteistyössä asiakkaan verkostojen kanssa. 

Kuntoutustutkimuspoliklinikalla toimii moniammatillinen tiimi, johon kuuluvat kuntoutusylilääkäri, kuntoutussuunnittelija, ammatillinen kuntoutusohjaaja ja kuntoutuspsykologi. Tarvittaessa käytössä ovat sairaalan konsultaatiomahdollisuudet. Poliklinikka vastaa myös lääkinnällisen kuntoutuksen ostopalveluista ja järjestää kipukuntoutusryhmiä yhteistyössä Kipupoliklinikan kanssa.

Kuntoutustutkimukseen ohjaudutaan lääkärin lähetteellä. Poliklinikalla järjestetään myös avoimia vastaanottoja, jolloin kuntoutusasioissa voi tulla käymään ilman lähetettä ja ajanvarausta. Kuntoutustutkimus on asiakkaalle maksutonta. Mahdollisista lääkärinlausunnoista peritään maksu.
 


Yhteydenotto:

Käytössämme on takaisinsoittojärjestelmä. Puhelinnumero on 044 797 4953. Takaisinsoittojärjestelmä on avoin arkisin ma-to klo 7.30–16.00, pe 7.30–15.00. Teihin otetaan yhteyttä seuraavaan arkipäivään klo 16.00 mennessä. 

Yhteyttä voi ottaa myös Omasote  kautta

Käyntiosoite:

Kuntoutustutkimuspoliklinikka
Kainuun keskussairaala, Sotkamontie 13, F-rakennus 3, krs. 87100 Kajaani

 

Päivitetty 30.8.2021